Κινόα με σπανάκι & φέτα

Κινόα με σπανάκι & φέτα

Image
Για 4 μερίδες
  • 100 γρ. κινόα
  • 150 γρ. φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς σπόρια
  • 50 γρ. Φέτα Βιολογική Όμηρος θρυμματισμένη
Για την σος
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 30 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 60 γρ. μέλι
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • Αλάτι-πιπέρι
Image
Ξεπλένω το κινόα για λίγα λεπτά σε μπόλικο νερό. Στραγγίζω καλά, το ρίχνω σε ένα κατσαρολάκι μαζί με νερό και βράζω για 30΄. Στραγγίζω και αφήνω το κινόα να κρυώσει. Κόβω τα φύλλα σπανάκι σε πολύ λεπτές φέτες.
Σε ένα μπολ χτυπάω με ένα μικρό σύρμα όλα τα υλικά για την σως.
Για να σερβίρω ανακατεύω όλα τα υλικά της σαλάτας με τη σως. Σερβίρω αμέσως.
Image