Μόστρα

Μόστρα

Image
  • 4 κριθαροκούλουρα
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
  • 400γρ. φέτα τριμμένη
  • 10γρ. ρίγανη
  • 60ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
Image
Image
Παίρνω μια λεκάνη και τη γεμίζω με νερό. Στη συνέχεια, παίρνω τις κριθαροκούλουρες και τις βουτάω στο νερό για 5 δευτερόλεπτα, μόνο από τη μία πλευρά την καθεμιά, και τις τοποθετώ σε ένα μεγάλο πιάτο. Ραντίζω με ελαιόλαδο και ρίγανη και στη συνέχεια βάζω από πάνω την τριμμένη ντομάτα, την τριμμένη φέτα
Image