Πανακότα Φέτας με μέλι & Θυμάρι

Πανακότα Φέτας με μέλι & Θυμάρι

Image
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. γάλα
  • 200 γρ. φέτα σε τρίμμα
  • 120 γρ. ζάχαρη
  • 100 ml μέλι
  • 40 γρ. ζελατίνη
  • 3 κλωναράκια θυμάρι
  • 2 γρ. βανίλια σε σκόνη
Image
Image
Βράζω το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος, τη φέτα και τη ζάχαρη. Mόλις βράσουν, τα βγάζω από τη φωτιά και προσθέτω τη ζελατίνη και τη βανίλια. Μεταφέρω το μείγμα σε μικρά μπολ τα οποία έχω βρέξει με άφθονο κρύο νερό και τα βάζω στο ψυγείο για 8 ώρες τουλάχιστον. Ξεφορμάρω αφού προηγουμένου έχω ακουμπήσει τα μπολ σε λεκανίτσα με ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα. Σερβίρω με μέλι και φρέσκο θυμάρι.
Image