Σπαγγέτι με λουκάνικο & φέτα

Σπαγγέτι με λουκάνικο & φέτα

Image
  • 500γρ. σπαγγέτι No 6
  • 30ml ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 300γρ. λουκάνικα κομμένα σε φέτες
  • 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 50ml λευκό κρασί
  • 100ml ζωμό βοδινού ζεστό
  • αλάτι
  • 10γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 200γρ. φέτα τριμμένη
Image
Βράζω τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα ξεπλένω, τα σουρώνω και τα αφήνω στην άκρη. Σε ένα σκεύος ζεσταίνω το ελαιόλαδο και προσθέτω τα κρεμμυδάκια, τα λουκάνικα, την πιπεριά και ανακατεύω μέχρι να σοταριστούν. Στη συνέχεια, σβήνω με το λευκό κρασί και ανακατεύω μέχρι να εξατμιστεί. Κατόπιν, συμπληρώνω το ζωμό βοδινού και αφήνω να βράσουν για 5 λεπτά περίπου. Βγάζω το σκεύος από τη φωτιά και ρίχνω μέσα σ'αυτό τα σπαγγέτι, την τριμμένη φέτα και το μαϊντανό. Ανακατεύω πολύ καλά και σερβίρω αμέσως.
Image